Serdar Ortaç Beşiktaş / Itxzylf9h53hlm : Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.

Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n.

Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Mzcwjduc6hezjm
Mzcwjduc6hezjm from haberbuketi.net
Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Serdar ortaç'ın adana'da sahne aldığı mekanda beşiktaş için söylediği sözler tepkiye neden oldu. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Bunun üzerine, serdar ortaç hangi takımlı, .

Bunun üzerine, serdar ortaç hangi takımlı, .

Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Serdar ortaç'ın adana'da sahne aldığı mekanda beşiktaş için söylediği sözler tepkiye neden oldu. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Bunun üzerine, serdar ortaç hangi takımlı, .

Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere .

Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Tngcsrxwt7ptim
Tngcsrxwt7ptim from iaftm.tmgrup.com.tr
Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Serdar ortaç'ın adana'da sahne aldığı mekanda beşiktaş için söylediği sözler tepkiye neden oldu. Bunun üzerine, serdar ortaç hangi takımlı, . Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı.

Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi.

Serdar ortaç'ın adana'da sahne aldığı mekanda beşiktaş için söylediği sözler tepkiye neden oldu. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Bunun üzerine, serdar ortaç hangi takımlı, . Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.

Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç .

Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. 6irxqstnwrfmvm
6irxqstnwrfmvm from trhaber1.com
Bunun üzerine, serdar ortaç hangi takımlı, . Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Serdar ortaç'ın adana'da sahne aldığı mekanda beşiktaş için söylediği sözler tepkiye neden oldu. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n.

Serdar ortaç'ın adana'da sahne aldığı mekanda beşiktaş için söylediği sözler tepkiye neden oldu.

Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Serdar ortaç'ın adana'da sahne aldığı mekanda beşiktaş için söylediği sözler tepkiye neden oldu. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Bunun üzerine, serdar ortaç hangi takımlı, .

Serdar Ortaç Beşiktaş / Itxzylf9h53hlm : Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı.